Welkom op Franse cursus.nl
Frans studeren ?

Weggezakte kennis Frans ophalen ?

Snel resultaten zien ?


Kies dan voor Universelle!
meer informatie...
 
Eenvoudige lesmethode
Al heel lang op zoek naar een cursus Frans om de weggezakte kennis op te halen of om toch eens met de Franse taal te gaan beginnen ? Sta dan eens stil bij "Le français langue universelle." Deze voor volwassenen geschreven methode gaat uit van de volgende principes:

- Modern lesmateriaal
- Individuele begeleiding
- Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
meer informatie...
 
Een van onze tevreden klanten
Vorig jaar september schreef ik in voor een cursus Frans in Zwolle. Aan boeken en lesgeld was ik meer dan € 125 kwijt. Ik kwam in een grote groep van ongeveer 18 mensen. De docente was teveel aan het woord. In november ben ik afgehaakt. In januari begon ik met uw cursus. Veel beter, leuke lessen en ….. veel goedkoper.
meer informatie...
 
Aanvullende informatie
Klik hier voor meer informatie aan te vragen.
meer informatie...
 
Nieuwsbrief
Regelmatig ontvangen de cursisten een Nieuwsbrief met informatie over Frankrijk en de Franse taal. Klik hier voor een recente brief.
meer informatie...
 
Uw persoonlijke begeleider
U staat er niet alleen voor. Behalve de leraar en cd's is er nog het contact met de mede-cursisten. Wilt u dit contact, dan is dit d.m.v. een persoonlijk bericht aan de directie gemakkelijk te realiseren, want universelle heeft, ondanks de zeer geringe publiciteit, toch binnen een beperkt aantal jaren reeds une grande clientèle opgebouwd.
meer informatie...
 
Goede kwaliteit, goede prijs
Uitstekend lesmateriaal, individuele begeleiding en nog goedkoop ook ! U krijgt op aanvraag steeds drie lessen toegestuurd, zeer uitvoerig, met illustraties en audio bestanden. Telefonisch spreekuur voor eventuele vragen en/of begeleiding. Hiervoor betaalt u slechts € 29,50
- U betaalt vooruit, per lesserie.
- Geen inschrijfgeld.
- Geen opzegtermijn.
meer informatie...